Ga naar de inhoud

Masterclass:
optimaliseer je ademhaling

Voor betere sportprestaties en stressregulatie

We nemen 20.000 tot 25.000 ademteugen per dag. Adem is leven, hier kunnen we niet omheen. Maar weet jij wat een gezonde, efficiënte en natuurlijke manier van ademen is en hoeveel invloed deze heeft op ons algemene welzijn? 

Door een stress-gerelateerde leefstijl staan wij altijd AAN. We gaan alsmaar door en lijken onze UIT knop niet meer te kunnen vinden. Naast de maatschappelijk bekende problemen zoals te veel eten en drinken, verkeerde houding, te weinig bewegen en veel zitten raakt ons zenuwstelsel steeds meer ontregelt. De balans is zoek met alle gevolgen van dien.

Betere sportprestaties dankzij de ademhaling | Personal Prof

Betere sportprestaties dankzij de ademhaling

Hoog tijd om meer kennis en inzicht over het zenuwstelsel te krijgen en leren hoe je dankzij de ademhaling meer stressregulatie en daardoor betere sportprestaties kunt bereiken.

We gaan praktisch aan de slag en doen enkele inzichtelijke testen. Ook ervaar je de werking van verschillende ademhalingsoefeningen en hoe je hiermee een betere staat van zijn en meer ontspanning kunt bereiken.

Deze masterclass word je GRATIS aangeboden door het team van PersonalProf in samenwerking met Jill van Breathe Less – Move More

Deelnemers krijgen na afloop een toffe aanbieding met als doel de opgedane kennis direct toe te passen in de praktijk.

Haal jouw voordeel uit deze masterclass en schrijf je snel in!

DATUM: zaterdag, 22 juni 2024

TIJD: 10 tot 11.30 uur

Maximaal aantal deelnemers: 26

Jill_Matthijs_workshop_juni24
Whatsapp WhatsApp Us
Leuk dat je contact op wilt nemen met PersonalProf! Laat je bericht achter en ik kom er zo snel mogelijk op terug.