Ga naar de inhoud

Integrale Personal Training

Integrale Personal Training

De personal trainers van PersonalProf kijken eerst naar hoe iemand beweegt en eet, om vervolgens de perfecte Integrale Personal Training samen te stellen. Door eerst een paar oefeningen met je te doen kunnen wij nauwkeurig analyseren welke manier van bewegen het beste bij jou past. Daarnaast kunnen we ook op basis van je eetgewoontes je perfect adviseren. Maar ook hier houdt onze expertise niet op en kunnen wij zelfs aan de hand van jouw genen en erfelijke aanleg bepalen welke Integrale Personal Training voor jou goed is. Zo helpen we je snel en veilig naar een gezond en vitaal leven.

Personal Training krachttraining | PersonalProf
Trainer controleert 1 | PersonalProf

Integrale personal training is voor iedereen anders

Compleet trainen, dat is het doel van onze Integrale Personal Training. Iedereen reageert verschillend op bepaalde trainingen. Dit heeft onder andere met onze voorouders te maken. De één was altijd op jacht en gebruikte zijn of haar lichaam explosief, terwijl de ander weer lang op het land werkte en het lichaam dus anders gebruikte. Sommigen aten meer koolhydraten, terwijl anderen meer eiwitten aten. Geloof het of niet, maar dit is allemaal van belang bij het opstellen van jouw Integrale Personal Training. Zo kunnen we bijvoorbeeld snel en intensief gaan trainen of lang en met veel herhalingen. Dat is afhankelijk van jouw genetisch profiel.

Wat anderen van ons vinden

Hidde Boor
Hidde Boor
30 Juni 2023
Merel Post
Merel Post
19 Januari 2023
Ben een mager vrouwtje, werkzaam in de zorg. Ik werk bij Matthijs vooral aan kracht, maar ook houding en balans. Hierdoor minder rugklachten. De training is passend voor wat ik aan kan, en meer uitdagender hoe sterker ik word.
Jacqueline Arend -Vlaanderen
Jacqueline Arend -Vlaanderen
7 December 2022
Hele goede service zeer kundig personeel
cor clerx
cor clerx
3 November 2022
nick hogenbirk
nick hogenbirk
3 November 2022
Myrte Van Herwijnen
Myrte Van Herwijnen
2 Juni 2022
Roosje Teeuwissen
Roosje Teeuwissen
2 November 2021
sterre horst
sterre horst
2 November 2021
Coen Doorn
Coen Doorn
28 Oktober 2021
R vdH
R vdH
11 Oktober 2021
Annemiek | PersonalProf

Kom gerust een keer langs

Hou je niet van een drukke fitness-studio, maar wil je wel trainen onder begeleiding? Kom dan voor een Integrale Personal Training naar de studio van PersonalProf. Wij bieden je onze volledige aandacht, rust, ontspanning en uiteraard deskundige begeleiding. Met onze Integrale Personal Training laten wij je ervaren hoe leuk en effectief trainen kan zijn! Daarnaast bieden wij professionele voedingsadviezen. Zo kun je ons onder andere een sportvasten-traject volgen, waardoor je nóg sneller fit en slank wordt. Je bent van harte welkom voor een gratis proeftraining, rondleiding of kennismakingsgesprek.

Begin vandaag

Meer informatie over Personal Training

Personalprof is gespecialiseerd in verschillende onderdelen van fitness en voeding, waaronder personal training, sportvasten, MylogenicsTM, Personal
Hormonal Profiling, voedingscoaching en intergrale personal training.

Waarom PersonalProf?

  • Je eigen persoonlijke personal trainer om doelgericht te trainen
  • Ervaren trainers met competitieve fitness achtergrond
  • Optimale persoonlijke begeleiding offline en online
  • Gespecialiseerd in voedingsadvies
  • Holistische aanpak: wij kijken naar facetten die bijdragen aan je gezondheid
  • Effectief: wij behandelen direct de kern van het probleem

Whatsapp WhatsApp Us
Leuk dat je contact op wilt nemen met PersonalProf! Laat je bericht achter en ik kom er zo snel mogelijk op terug.