Ga naar de inhoud

Personal Hormonal Profiling

Personal Hormonal Profiling

Hormonen regelen bepaalde processen in je lichaam en hebben veel invloed op hoe je je voelt, gedraagt en hoe je eruitziet. Hormonen hebben namelijk onder andere invloed op je orgaanfuncties, spijsvertering en stofwisseling. Daarnaast spelen ze een grote rol bij je gedrag en emoties. Als je jouw lichamelijke doel wilt bereiken, dan is het dus van groot belang dat jouw hormonale huishouden dus op orde is. Wanneer jouw hormonale huishouden niet in balans is door bijvoorbeeld stress of andere lichamelijke klachten, dan wordt het lastig om het best mogelijke resultaat te kunnen bereiken.

Uitleg voeding 2 | PersonalProf
Annemieke 1 op 1 | PersonalProf

Oorzaken hormonale disbalans voor iedereen anders

Het probleemgebied qua vetopslag van het gros van de vrouwen zit rondom de billen, benen en heupen. Dit wordt veelal veroorzaakt door een oestrogeen-disbalans. Bij mannen zorgt een cortisol-disbalans (meestal door chronische stress) het vaakst voor vetopslag op en rondom de buik.

Onze eetgewoonten hebben een grote invloed op onze hormonale huishouding. Overgewicht en andere gezondheidsproblemen kunnen ontstaan doordat jouw lichaam continu gaat verlangen naar bepaalde (ongezonde) voedingsstoffen. Denk bijvoorbeeld eens aan de middagdip waarbij je na de lunch weinig energie hebt en je graag een dutje zou doen of trek krijgt in zoetigheid.

Of denk aan die grote reep chocola of zak chips die je in één keer opeet als je je neerslachtig voelt. Dit zijn gevolgen van verkeerde voedingspatronen.

Om het beste resultaat te kunnen bereiken voor jouw lichaam, is het van belang om samen met een personal trainer aan de slag te gaan. Met de juiste persoonlijke begeleiding zorgen wij ervoor dat je optimale resultaten behaalt door de juiste training te combineren met de juiste voedingsmiddelen.

Wat anderen van ons vinden

Hidde Boor
Hidde Boor
30 Juni 2023
Merel Post
Merel Post
19 Januari 2023
Ben een mager vrouwtje, werkzaam in de zorg. Ik werk bij Matthijs vooral aan kracht, maar ook houding en balans. Hierdoor minder rugklachten. De training is passend voor wat ik aan kan, en meer uitdagender hoe sterker ik word.
Jacqueline Arend -Vlaanderen
Jacqueline Arend -Vlaanderen
7 December 2022
Hele goede service zeer kundig personeel
cor clerx
cor clerx
3 November 2022
nick hogenbirk
nick hogenbirk
3 November 2022
Myrte Van Herwijnen
Myrte Van Herwijnen
2 Juni 2022
Roosje Teeuwissen
Roosje Teeuwissen
2 November 2021
sterre horst
sterre horst
2 November 2021
Coen Doorn
Coen Doorn
28 Oktober 2021
R vdH
R vdH
11 Oktober 2021
Patrycja | PersonalProf

PersonalProf geeft advies op basis van jouw profiel

Met Personal Hormonal Profiling kijken we op welke plekken jouw lichaam vet opslaat. Dit doen we middels een 12-punts capillairmeting; een zeer nauwkeurige manier om je vet te meten. Op basis van de meting krijg je een vragenlijst thuisgestuurd over symptomen die je kunt hebben in het dagelijks leven. Op basis van de resultaten kunnen wij jouw persoonlijke profiel opstellen, waardoor we een zeer gedetailleerd plan van aanpak kunnen realiseren op het gebied van training, voeding, lifestyle en het gebruik van supplementen. Op die manier kom je het snelst tot zeer effectieve resultaten en zul je je gezonder en fitter voelen dan ooit!

Snelle resultaten dankzij Personal Hormonal Profiling

Personal Hormonal Profiling is het optimale voortraject voor een sportvastenkuur. Bij sportvasten switcht het lichaam in tien dagen van suiker- naar een vetverbranding. Dit resulteert al snel in 4 tot 8 cm verlies in buikomvang!

Kies voor PHP bij PersonalProf omdat;

  • Personal Hormonal Profiling houdt je hormonen in balans.
  • Gedetailleerd voedingsadvies afgestemd op jouw lichaam en situatie
  • Doelgericht trainen voor optimale vetverbranding

Whatsapp WhatsApp Us
Leuk dat je contact op wilt nemen met PersonalProf! Laat je bericht achter en ik kom er zo snel mogelijk op terug.