Ga naar de inhoud

Onze diensten

Trainer controleert 2 | PersonalProf

1 op 1 personal training

Een goede personal trainer ziet er op toe dat je de juiste begeleiding ontvangt bij je training. Wij zorgen ervoor dat je veilig, effectief en doelgericht je work-outs kunt uitvoeren.

Integrale personal training

Door eerst een paar oefeningen met je te doen kunnen wij nauwkeurig analyseren welke manier van bewegen het beste bij jou past. Daarnaast kunnen we ook op basis van je eetgewoontes je perfect adviseren.

Personal training 1 op 1 | PersonalProf
Kettlebells 1 | PersonalProf

Kettlebell Training

Een Kettlebell-training is een full body work-out met een zware kogel met handvat. Door het maken van volledig natuurlijke bewegingen is de Kettlebell één van de veiligste methodes om het lichaam te trainen.

TRX Training

TRX-oefeningen zijn er voor het hele lichaam en altijd en overal uitvoerbaar omdat je alleen je eigen lichaamsgewicht nodig hebt. Vroeger werd deze revolutionaire methode gebruikt door uitgezonden soldaten die geen sportschool tot hun beschikking hadden.

RTX training | PersonalProf
Massage 3 | PersonalProf

Mylogenics

MylogenicsTM is een combinatie van test- en behandeltechnieken waarmee er gekeken wordt naar eventuele disfuncties in het neuro-musculaire- en/of het musculaire systeem.

Sportvasten

Sportvasten is een unieke en krachtige methode, gericht op het beïnvloeden van je stofwisseling, zodat er een duurzame omschakeling van koolhydraten- naar vetverbranding tot stand komt.

Hardlopen voor gebouw 1 | PersonalProf
Personal hormonal profiling 1 | PersonalProf

Personal Hormonal Profiling

Hormonen regelen bepaalde processen in je lichaam en hebben veel invloed op hoe je je voelt, gedraagt en hoe je eruitziet. Hormonen hebben namelijk onder andere invloed op je orgaanfuncties, spijsvertering en stofwisseling.

Metabolic Balance

PersonalProf weet hier raad mee! Matthijs van de Wetering heeft het certificaat “metabolic balance begeleider” gehaald. Aan de hand van een bloedwaardenonderzoek zal er gekeken worden naar de verstoringen in de stofwisseling, ontstekingen en de hormoonhuishouding!

Matthijs | PersonalProf
Uitleg voeding 2 | PersonalProf

Voedingscoach

Veel mensen onderschatten hoe groot de invloed is van hun voedingspatroon op de algehele gezondheid en het behalen van lichamelijke doelstellingen. Voeding bepaalt maar liefst 80% van je resultaat! 80%! Vind je dat moeilijk te geloven?

Lezingen

Medewerkers die goed in hun vel zitten presteren beter en zijn meer betrokken bij de organisatie. Dit draagt bij aan een betere output van je bedrijf, zowel kwalitatief als kwantitatief.

Trainers lachend | PersonalProf
Begin vandaag

Vraag een gratis proeftraining aan!

Whatsapp WhatsApp Us
Leuk dat je contact op wilt nemen met PersonalProf! Laat je bericht achter en ik kom er zo snel mogelijk op terug.