Ga naar de inhoud

Voedingscoaching

Voedingcoaching

Veel mensen onderschatten hoe groot de invloed is van hun voedingspatroon op de algehele gezondheid en het behalen van lichamelijke doelstellingen. Voeding bepaalt maar liefst 80% van je resultaat! 80%! Vind je dat moeilijk te geloven? Vergelijk je lichaam dan maar eens met een auto; tank je de verkeerde brandstof, dan zal de motor gaan haperen en soms zelfs defect gaan. Met je lichaam is het net zo. Eet je de verkeerde (brand)stoffen, dan zal je lichaam niet meer optimaal presteren. Wij kijken naar je huidige voedingspatronen en zoeken uit welke voeding het beste bij jou past. Ook meten we je kcal-behoefte en adviseren welke voeding wellicht juist niet voor jou werkt. Zo stellen we samen een plan en dieet samen welke past bij jouw lichaam, overall gezondheid en beoogde trainingsdoelstellingen.

Gesprek Nick 2 | PersonalProf
Uitleg voeding 1 | PersonalProf

De voedingscoach geeft persoonlijk advies

Mag ik dan geen brood meer eten?
Een vraag die wij als voedingscoach vaak krijgen. Brood hoeft niet per definitie goed of slecht te zijn, maar dat hangt met name af van de kwaliteit en de ingrediënten. Brood uit de supermarkt bevat andere ingrediënten en voedingsstoffen dan een meergranen volkorenbrood van de warme bakker. Het is naar onze mening te makkelijk om zomaar allerlei producten uit je dagelijkse voeding te schrappen, zonder goed naar de inhoud en kwaliteit te kijken. Zo kunnen wij vaak ook lekkere alternatieve producten adviseren van dingen je beter niet meer kunt eten of drinken. Zo wordt het veranderen van je voedingspatronen ook een stuk makkelijker!

Mag ik dan geen koolhydraten meer eten?
Zeker wel! Wij zijn zeker geen voorstander van het vermijden van koolhydraten. Koolhydraten zijn juist belangrijk voor je spierbehoud en energieniveau. Wellicht zal er een periode zijn dat wij adviseren om helemaal geen koolhydraten te eten, maar dit zal nooit langer dan 2 tot 3 weken achter elkaar zijn.

Moet ik dan een voedingsschema volgen waarbij ik constant hetzelfde eet?
Nee hoor! De voedingscoach van PersonalProf maakt een persoonlijk en gevarieerd voedingsplan. Dit houdt in dat wij laten weten welke voedingsstoffen jij het beste kunt eten en op welk moment. Jouw voedingscoach zorgt ervoor dat je weet in welke voedingsmiddelen welke stoffen zitten en dat je deze kunt samenvoegen tot een maaltijd die jij lekker vindt.

Onze voedingscoaches weten wat jouw lichaam nodig heeft voor een optimale prestatie

In deze moderne maatschappij spreken we ons lichaam fysiek steeds minder aan. Ook zijn onze eetgewoonten slechter geworden, terwijl voeding de basis is voor een gezond en vitaal lichaam. Het is belangrijk om je stofwisseling te optimaliseren. Dat wil zeggen: het lichaam voortdurend voorzien van de nodige voedingsstoffen op de juiste momenten, zodat er een optimale omzetting is van voeding naar weefsel (recupereren) en van voeding naar energie (presteren). Alleen daardoor wordt maximaal presteren en optimaal recupereren mogelijk.

Voedingcoach | PersonalProf

Wat anderen van ons vinden

Hidde Boor
Hidde Boor
30 Juni 2023
Merel Post
Merel Post
19 Januari 2023
Ben een mager vrouwtje, werkzaam in de zorg. Ik werk bij Matthijs vooral aan kracht, maar ook houding en balans. Hierdoor minder rugklachten. De training is passend voor wat ik aan kan, en meer uitdagender hoe sterker ik word.
Jacqueline Arend -Vlaanderen
Jacqueline Arend -Vlaanderen
7 December 2022
Hele goede service zeer kundig personeel
cor clerx
cor clerx
3 November 2022
nick hogenbirk
nick hogenbirk
3 November 2022
Myrte Van Herwijnen
Myrte Van Herwijnen
2 Juni 2022
Roosje Teeuwissen
Roosje Teeuwissen
2 November 2021
sterre horst
sterre horst
2 November 2021
Coen Doorn
Coen Doorn
28 Oktober 2021
R vdH
R vdH
11 Oktober 2021

Begin vandaag

Meer informatie over de voedingscoach

Je kent vast de uitdrukking: “Je bent wat je eet.” Dat klopt. Maar hoe kan het dan dat sommige mensen slank blijven en anderen aankomen, terwijl ze vrijwel hetzelfde eten? De oorzaak hiervan ligt onder andere in de opname van het lichaam. Als je lichaam niks opneemt, dan gaat het er, even heel plastisch gezegd, van boven in en van onder weer uit. Zo simpel is het. Onze voedingscoach optimaliseert jouw opname, zodat alle voedingsstoffen benut worden.

Wil jij ook optimale resultaten behalen? Dan laat je je adviseren door onze voedingscoaches, omdat;

  • Voedingscoaching essentieel is voor het behalen van jouw doel
  • Je op maat gemaakt advies ontvangt van de voedingscoach
  • De juiste en gevarieerde voeding wordt gekoppeld aan jouw persoonlijke training

Whatsapp WhatsApp Us
Leuk dat je contact op wilt nemen met PersonalProf! Laat je bericht achter en ik kom er zo snel mogelijk op terug.