Ga naar de inhoud

TRX-oefeningen

TRX-oefeningen

TRX-oefeningen zijn er voor het hele lichaam en altijd en overal uitvoerbaar omdat je alleen je eigen lichaamsgewicht nodig hebt. Vroeger werd deze revolutionaire methode gebruikt door uitgezonden soldaten die geen sportschool tot hun beschikking hadden. De TRX Suspension Trainer helpt jou bij deze oefeningen en kan overal opgehangen worden: aan een deur of balk, maar ook buiten aan een lantaarnpaal of boom.
TRX touw 1 | PersonalProf
RTX training | PersonalProf

Met TRX-oefeningen train je je hele lichaam

Door een constructie van twee verstelbare handvaten is het mogelijk om in twintig minuten een super effectieve full body-training neer te zetten. Je kunt gemakkelijk elk lichaamsdeel trainen en zelf bepalen hoe zwaar je het maakt. Door de stand van je handen of voeten te verstellen is het bovendien makkelijk om zelf je intensiteit te bepalen. Uiteraard helpt onze personal trainer je hierbij.?Door gebruik te maken van het lichaamsgewicht en de zwaartekracht ontwikkel je zowel je balans als je kracht, flexibiliteit en stabiliteit. Er zijn wel honderden verschillende TRX-oefeningen die allemaal weer variaties en combinaties kennen. Dit maakt de mogelijkheden van TRX-oefeningen onbeperkt.

Wat anderen van ons vinden

Hidde Boor
Hidde Boor
30 Juni 2023
Merel Post
Merel Post
19 Januari 2023
Ben een mager vrouwtje, werkzaam in de zorg. Ik werk bij Matthijs vooral aan kracht, maar ook houding en balans. Hierdoor minder rugklachten. De training is passend voor wat ik aan kan, en meer uitdagender hoe sterker ik word.
Jacqueline Arend -Vlaanderen
Jacqueline Arend -Vlaanderen
7 December 2022
Hele goede service zeer kundig personeel
cor clerx
cor clerx
3 November 2022
nick hogenbirk
nick hogenbirk
3 November 2022
Myrte Van Herwijnen
Myrte Van Herwijnen
2 Juni 2022
Roosje Teeuwissen
Roosje Teeuwissen
2 November 2021
sterre horst
sterre horst
2 November 2021
Coen Doorn
Coen Doorn
28 Oktober 2021
R vdH
R vdH
11 Oktober 2021
Annemiek | PersonalProf

TRX-oefeningen zijn ideaal voor vandaag de dag

TRX-oefeningen zijn makkelijk te combineren met andere vormen van training en worden daarom steeds vaker uitgevoerd. Het Amerikaanse leger traint op deze manier, maar ook veel professionele voetbal- en honkbalteams. Vaak nemen wij de TRX mee als we buiten trainen of op een andere locatie waar weinig apparatuur beschikbaar is. Ideaal dus voor mensen die vaak op pad zijn en toch hun lichamelijk conditie op peil willen houden.

Begin vandaag

Meer informatie over TRX-oefeningen

Wil je ook op deze revolutionaire manier gaan trainen? Neem dan gerust contact op met ons en wij laten je kennis maken met deze geweldige manier van trainen.

Trainen met een PersonalProf personal trainer doe je omdat;

  • TRX-oefeningen kunnen binnen en buiten uitgevoerd worden
  • Train je hele lichaam met hulp van alleen je eigen lichaam
  • Leuke afwisselende manier van trainen

Whatsapp WhatsApp Us
Leuk dat je contact op wilt nemen met PersonalProf! Laat je bericht achter en ik kom er zo snel mogelijk op terug.