Ga naar de inhoud

Kettlebell Training

Kettlebell Training

Een Kettlebell-training is een full body work-out met een zware kogel met handvat. Door het maken van volledig natuurlijke bewegingen is de Kettlebell één van de veiligste methodes om het lichaam te trainen. Deze methode is dan ook zeer geschikt voor oudere mensen, maar wordt ook zeker uitgevoerd door jongere professionele sporters. Door de juiste manier van trainen zijn al veel onvoorstelbare resultaten behaald. Ook mensen met lichamelijke beperkingen kunnen veel bereiken met de Kettlebell.

Kettlebells 1 | PersonalProf
Kettlebell oefening 1 | PersonalProf

De kettlebell work-out wordt precies op jou afgestemd

Een Kettlebell-training is altijd kort en intensief. Onze personal trainers kunnen verschillende trainingen uitwerken die voor jou optimaal kunnen werken. Bijvoorbeeld het in balans krijgen van jouw oestrogeen hormoon, of juist het optimaliseren van het testosteron hormoon. Want ook op het gebied van Personal Hormonal Profiling zijn wij bij PersonalProf een expert. Een Kettlebell work-out is voor iedereen geschikt die zonder al teveel moeite en apparaten, toch zeer effectief en efficiënt wil trainen. Thuis of kantoor kun je dus ook tussendoor wat oefeningen doen.

Wat anderen van ons vinden

Hidde Boor
Hidde Boor
30 Juni 2023
Merel Post
Merel Post
19 Januari 2023
Ben een mager vrouwtje, werkzaam in de zorg. Ik werk bij Matthijs vooral aan kracht, maar ook houding en balans. Hierdoor minder rugklachten. De training is passend voor wat ik aan kan, en meer uitdagender hoe sterker ik word.
Jacqueline Arend -Vlaanderen
Jacqueline Arend -Vlaanderen
7 December 2022
Hele goede service zeer kundig personeel
cor clerx
cor clerx
3 November 2022
nick hogenbirk
nick hogenbirk
3 November 2022
Myrte Van Herwijnen
Myrte Van Herwijnen
2 Juni 2022
Roosje Teeuwissen
Roosje Teeuwissen
2 November 2021
sterre horst
sterre horst
2 November 2021
Coen Doorn
Coen Doorn
28 Oktober 2021
R vdH
R vdH
11 Oktober 2021
Carolin | PersonalProf

Jouw voeding afgestemd op een intensieve kettlebell-training

Personal trainers bij PersonalProf zijn ook voedingscoach en dus kun je bij ons ook terecht voor een persoonlijk sportvastentraject. Immers, voeding bepaalt ca. 80% van het totale resultaat. Daarom zorgen onze trainers dat jouw voeding afgestemd wordt op een intensieve Kettlebell-training. Zo maken we het jou stukken makkelijker om je doelen sneller te bereiken!

Begin vandaag

Meld je nu aan voor een kettlebell work-out

Waarom zou je nog wachten? Onze personal trainers begeleiden je waar nodig en zorgen ervoor dat je op een veilige manier snel slank en fit wordt. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze studio om met eigen ogen te zien hoe leuk en ontspannen de sfeer is. Een proeftraining is gratis!

Waarom PersonalProf?

  • Wij zorgen ervoor dat je veilig leert trainen met een Kettlebell
  • Trainen doen we altijd in combinatie met de juiste voedingsadviezen
  • Je bereikt snelle resultaten met een Kettlebell-workout

Whatsapp WhatsApp Us
Leuk dat je contact op wilt nemen met PersonalProf! Laat je bericht achter en ik kom er zo snel mogelijk op terug.