Ga naar de inhoud

Mylogenics

Mylogenics

MylogenicsTM is een combinatie van test- en behandeltechnieken waarmee er gekeken wordt naar eventuele disfuncties in het neuro-musculaire- en/of het musculaire systeem. Het kan zijn dat een verkleving, een spierzwakte of een onvoldoende aansturing van een spier, ten grondslag ligt aan jouw fysieke klachten. Compensatiepatronen die risico’s bieden op gewrichtsirritatie, -ontsteking en/of -slijtage, ontstaan door deze disfuncties. Gek genoeg hebben mensen echter vaak niet eens door dat ze compenseren, totdat er ergens een klacht ontstaat.

Personal hormonal profiling 1 | PersonalProf
Muscular system 3 | PersonalProf

Mylogenics spoort direct de zwakke schakel op

PersonalProf onderscheidt zich in de fitnesswereld, door de toepassing van MylogenicsTM . Bij de meeste sportscholen traint men om een probleem heen of wordt je doorverwezen naar een fysiotherapeut. Op hun beurt sturen fysiotherapeuten jou weer naar een personal trainer, als jij ondanks de pijn sterker wil worden.

Door de toepassing van MylogenicsTM, vormen wij de brug tussen fysiotherapie en fitness. Kom jij een klacht tegen tijdens het doen van een oefening?

Kun je niet helemaal goed doorzakken in een squat zonder last te krijgen van je knieën of heb je altijd last van die ellendige onderrug? Door goed naar je biomechanica te kijken, kunnen wij dankzij MylogenicsTM het probleem analyseren, sporen we de disfunctie en de oorsprong op en behandelen deze met Release- en Activation-technieken. Het doel van MylogenicsTM is dan ook om direct resultaat te boeken en het probleem op te lossen.

Wat anderen van ons vinden

Hidde Boor
Hidde Boor
30 Juni 2023
Merel Post
Merel Post
19 Januari 2023
Ben een mager vrouwtje, werkzaam in de zorg. Ik werk bij Matthijs vooral aan kracht, maar ook houding en balans. Hierdoor minder rugklachten. De training is passend voor wat ik aan kan, en meer uitdagender hoe sterker ik word.
Jacqueline Arend -Vlaanderen
Jacqueline Arend -Vlaanderen
7 December 2022
Hele goede service zeer kundig personeel
cor clerx
cor clerx
3 November 2022
nick hogenbirk
nick hogenbirk
3 November 2022
Myrte Van Herwijnen
Myrte Van Herwijnen
2 Juni 2022
Roosje Teeuwissen
Roosje Teeuwissen
2 November 2021
sterre horst
sterre horst
2 November 2021
Coen Doorn
Coen Doorn
28 Oktober 2021
R vdH
R vdH
11 Oktober 2021
Matthijs | PersonalProf

Een Personal Trainer voor iedereen en alle doeleinden

Een personal trainer kan ingezet worden voor verschillende doeleinden, zoals het verbeteren van sportprestaties, lichaamshouding, gewichtsproblematiek, blessurepreventie of -herstel, etc. Een personal trainer is dan ook geschikt voor iedere leeftijd en lichaamsbouw en vanwege het maatwerk, ook geschikt voor mensen met een lichamelijke, visuele of auditieve beperking. Kortom, personal trainers zijn er voor jou en een ieder die bereid is binnen no-time zijn doel te behalen en hier een prioriteit van wil maken.

Boek nu gratis je Mylogenics Training

Wil je zeker weten dat jij gebaat bent bij MylogenicsTM? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze privéstudio voor een gratis intakegesprek, uitleg of proeftraining!

Trainen met een PersonalProf personal trainer doe je omdat;

  • We helpen je om je blessuretijd drastisch te verkorten
  • we sporen de onderliggende oorzaak van het probleem op. We doen dus niet aan symptoombestrijding!
  • We verhelpen je Adhesie (verkleving) van de dascia, zenuwen en spieren.
  • We verhelpen je ongemakken bij trainingsoefeningen.

Whatsapp WhatsApp Us
Leuk dat je contact op wilt nemen met PersonalProf! Laat je bericht achter en ik kom er zo snel mogelijk op terug.