Ga naar de inhoud

Matthijs van de Wetering

PersonalProf is geboren vanuit mijn passie en interesse in sporten en gezondheid. Ik heb regelmatig deelgenomen aan fitnesswedstrijden en heb daardoor veel ervaring en kennis opgedaan op het gebied van training, voeding en behandeling. Door mijn competitieve achtergrond ben ik enorm gedreven om het beste in jou naar boven te halen. Op holistische wijze bekijk ik samen met jou alle aspecten van je gezondheid. Het verbeteren van je gezondheid bereik je immers niet alleen door meer of anders te sporten, maar door te kijken naar je gehele levensstijl. Daarom bieden wij niet alleen op maat gemaakte trainingsprogramma’s, maar geven wij ook specifiek advies over voeding en supplementen.

Naast mijn eigen jarenlange ervaring in de fitnesswereld, ben ik opgeleid bij Overload Worldwide, wat dé kwaliteitsstandaard is voor allround professionele trainers op het gebied van fysieke training, voeding en revalidatie. Hieronder vallen alle certificeringen voor TOP Trainer, Personal Hormonal Profiling, MylogenicsTM Practicioner, Kettlebell Instructor, en andere. Dankzij deze expertise, kunnen onze cliënten ongeëvenaarde resultaten boeken!

Mijn droom om vele cliënten te begeleiden naar een persoonlijk sportief en gezond succes, is dankzij PersonalProf uitgekomen. Ik hoop dan ook dat wij nog vele jaren van betekenis mogen zijn voor onze cliënten.
Wij kijken er naar uit om ook jou te helpen je sport- en gezondheidsdoelen te behalen!

Matthijs van de Wetering | Personal Prof
Whatsapp WhatsApp Us
Leuk dat je contact op wilt nemen met PersonalProf! Laat je bericht achter en ik kom er zo snel mogelijk op terug.